Modificar Esborrar

Nom de la ruta:

ELS TOLLS DE LES VALLS

Localitat: CASTELLNOU DE BAGES ( El Serrat )

Centre: Escola Olivar....(Tolls de les Valls i Maquis)

Descripció:

La nostra ruta transcorre en un entorn privilegiat del Bages, on podem gaudir d'unes magnífiques vistes de les serralades més pròximes com són Montserrat i els cims més característics del Pre- Pirineu . El paisatge que podreu observar és típic dels boscos mediterranis , trobareu molt pi blanc , alzina i arbustos , també trobareu molts prats de pastura de bestiar boví i camps de cultiu de cereals . Les barraques de vinya també formen part del nostre paisatge. 

Un dels punts d'interès de la caminada , són els Tolls de les Valls és la riera de Bellver que en el seu recorregut forma diferents tolls. Si us fa un bon dia us hi podreu ben refrescar !

El municipi de Castellnou està dividit en tres urbanitzacions : el Serrat , Pinedes de Castellnou i la Figuerola. La nostra ruta és a la urbanització del Serrat .  És una ruta circular de dificultat mitjana ja que té diferents desnivells. La sortida i l'arribada és al centre cívic. La llargada de la caminada és de més de dues hores , la podeu fer en un matí. 

El tresor està envoltat de material molt pesat i al costat d'un arbre magestuós . Esperem que el trobeu !

 



Distància:

7,8 km.

Dificultat:

Mitjana

Durada del recorregut:

Més de dues horesl

Baixar-se el track

Baixar-se els waypoints

Veure el document afegit


Mapa de la ruta