Modificar Esborrar

Nom de la ruta:

INS Jonqueres al Museu de Paleontologi

Localitat: Sabadell

Centre: INS Jonqueres....(Projectes 1r ESO )

Descripció:

 

Des de Projectes de 1r d'ESO hem anat a visitar el Museu de paleontologia i els voltants i ho fet a peu i  amb  tren. Per anar-hi hem anat tots junts i, un cop hem arribat a la destinació, ens hem repartit en tres grups per realitzar les activitats .

La sortida comença des del pati del centre situat a l'entrada i sortida de la comunicativa. Hem seguit tot el carrer Somport, 30  cap avall i hem girat a la nostra dreta per agafar la Ronda Navacerrada i passar pel davant de la nostra biblioteca del nostre barri, la Planada del Pintor: la Biblioteca del Nord

Un cop hem arribat  a la Plaça del Nord, ens disposem a agafar el ferrocarril per baixar-nos a la parada de Sabadell Plaça Major i dirigir-nos al carrer de l'Escola Industrial. Ens hem repartit  en tres grups  i preparat  per la gimcana . Teniem tres activitats preparades: la reconstrucció d'un animal del passat a través de la paleil·lustració, l'elaboració d'un puzzle,  a partir de la reconstrucció de l'esquelet i posterior comparació amb esquelets d'animals actuals introduint l'anatomia comparada i , per últim l'elaboració d'un dibuix científic per a una revista. Molt interessant. Paga la pena visitar-lo!

Després hem anat a donar un tomb pel mercat i els seus voltant però això ja vindrà per una altra possible  ruta.

La ruta com haureu comprovat no presenta cap dificultat en tractar-se enmig de la ciutat i agafar el ferrocarril que el tenim ara molt a prop.

Esperem que us agradi.

 



Distància:

3,97 Km

Dificultat:

Fàcil

Durada del recorregut:

Menys d'una hora

Baixar-se el track

Baixar-se els waypoints

Mapa de la ruta