Modificar Esborrar

Nom de la ruta:

De Callús a Jaumeandreu per la font de la Bauma

Localitat: Callús

Centre: CEIP Joventut

Descripció:

Ruta de Jaumeandreu
L'inici de la nostra ruta fou pel pont de Sant Mateu, dirigint-nos cap a la fàbrica Nova. Després vam pujar cap a la Barraca Vella i Cal Miqueló. Ens vam desviar per un corriol a l'esquerra que al cap d’una estona ens va deixar al costat d'una granja.

Jaumeandreu és una masia molt bonica que està reformada. Es dediquen al cultiu de la vinya i a fer vi. La Font de la Bauma la trobarem després de deixar la pista principal i desviar-nos cap a l'est. És una font de toll, que està una mica amagada al costat de la riera de Jaumeandreu. Després de fer un llarg camí descendent, trobarem la font del Clot de Garces, que la coneixerem fàcilment perquè al costat mateix han fet una bassa que queda a l'esquerra del camí. Tot caminant vam arribar al barri dels Manxons i desseguida al punt d'arribada, el pont de Sant Mateu.

El recorregut és aproximadament d’uns 9 Km. Es pot fer en una matinal, però és aconsellable fer-la amb més temps, per poder gaudir del paisatge de la zona. La primera part és de pujada i la segona és de baixada. Esperem que ens visiteu i ens valoreu el nostre recorregut.

Si vols veure al wikilog aquesta ruta, clica aquí sota:
http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=136954




Distància:

8'5 Km

Dificultat:

Fàcil

Durada del recorregut:

Tres hores o més

Baixar-se el track

Baixar-se els waypoints

Mapa de la ruta