Aquestes són les presentacions de les escoles que participen en el projecte:
Escriure la vostra presentació

Centre Presentació
Escola Sant Joan de Déu....(Els Microbis)


Hola ! Som la classe dels Microbis! La nostra aula és dins de l'hospital. Mentre estem ingressats podem continuar anant a l'escola. Hi anem amb pijama o bata i a vegades portem una via posada que ens acompanya a tot arreu. Ens ho passem molt bé i el temps ens passa més de pressa! Modificar Esborrar
POMPEU FABRA....(Jane Godall)


Som la classe Jane Goodall. Ens diem així perquè aquest curs totes les classes de la nostra escola porten el nom d'alguna científica.

La nostra escola es diu Pompeu Fabra i aquest any fa 50 anys. Vivim a Salt, que és un poble a prop de Girona.

Som 26 alumnes de 1r i 2n, 14 nenes i 12 nens. Estem molt contents de poder participar amb les nostres endevinalles i intentar resoldre les vostres.

Som un grup molt divertit i alegre, però també som força xerraires. Ens agrada molt jugar i aprendre moltes coses. Ens encanta fer ambients d'aprenentatge, llegir, cantar, dibuixar i fer mates.

El nostre poble té llocs molt bonics per visitar i passejar, com les Deveses, el Parc Monar, la plaça de les Llúdriguex i el Pla dels Socs, que està al costat del riu Ter.

Esperem poder llegir les vostres endevinalles  ben aviat.

Una abraçada companys i companyes!!!Modificar Esborrar
POMPEU FABRA....(Classe Dian Fossey)


Hola nens i nenes, som la classe Dian Fossey!

Som de Salt i la nostra escola es diu Pompeu Fabra. A la classe som 25 alumnes de 1r i 2n, 15 nens i 10 nenes.

Tots som molt bons amics i amigues. Ens agrada molt fer ambients, educació física, música, utilitzar els ipads i aprendre moltes coses. També ens encanta jugar al pati i divertir-nos. Som un grup molt simpàtic i rialler, tot i que també som força xerrameques.

La nostra escola és molt bonica i té un pati molt gran. Aquest any celebra els 50 anys. Molt a prop tenim un parc, les Deveses i molts llocs per visitar i passejar, com la plaça de les Llúdrigues i la de la Llibertat. També hi passa un riu, el Ter.

Tenim moltes ganes de participar i resoldre totes les endevinalles.

Fins aviat!!!Modificar Esborrar