Aquestes són les presentacions de les escoles que participen en el projecte:
Escriure la vostra presentació

Centre
Presentació

Eustaqui

Jo sóc l’Eustaqui, i tinc... bé, tinc força anys. La Mina, el llapis màgic, la Klissa, la meva càmera, i jo, vivim en una masia del Bages, però des del nostre ordinador ens posem en contacte amb nens i nenes d’arreu del món. Ens agraden molt els jocs de paraules, les històries i sobretot les endevinalles! També ens agrada conèixer coses noves, gent divertida...i xalem de valent amb les noves tecnologies!
ESCOLA JOVENTUT....(EL FOC)

Hola a tothom!!

Som la classe de segon de l'escola Joventut de Callús, aquest any hem treballat els invents tota l'escola, nosaltres hem triat el foc, com que és un descobriment i un invent, també vam triar ser la nevera ja que va ser el segon que va guanyar. Som 16 alumnes a la classe, 11 nenes i 5 nens. La nostra mestra es diu Montse. Ens agrada molt la nostra escola i treballem molt cada dia, intentem millorar molt i llegir cada dia. També ens agrada inventar contes i ens esforçarem molt per fer el conte que ens demaneu.

Callús és un poble petit molt bonic, tenim una piscina molt gran i un parc al costat de l'escola i l'ajuntament que ens agrada molt, cada dia quan sortim de l'escola juguem una estona amb els amics, amb patinets, bicicletes,...

També tenim un camp de futbol per jugar i entrenar, ens agrada molt el nostre poble. Tot i que aquest  curs ha estat molt diferent per el COVID, estem molt contents de poder anar cada dia a l'escola i veure els nostres companys. 

Fins aviat!
Modificar Esborrar
ESCOLA SANT IGNASI....(FLORS)

HOLA A TOTHOM,

SOM LA CLASSE DE LES FLORS DE 2N C DE L’ ESCOLA SANT IGNASI DE MANRESA. SOM 6 NENES I 9 NENS, EN TOTAL 15.

ENS AGRADA MOLT FER EDUCACIÓ FÍSICA I TENIM GANES D’ANAR A LA PISCINA PER CUIDAR EL NOSTRE COS. TAMBÉ ENS AGRADA DIBUIXAR I JUGAR A LA ZONA DE LES ILLES DEL PATI. UNA ALTRA COSA QUE ENS AGRADA MOLT ÉS EL PROJECTE PERQUÈ APRENEM MOLTES COSES DE LES PLANTES. A LES TARDES FEM ESPAIS I ENS AGRADEN MOLT, APRENEM CATALÀ I FEM MOLTS JOCS DE MATEMÀTIQUES.

LLEGIM CONTES I ENS AGRADARÀ MOLT INVENTAR-NOS HISTÒRIES I COMPARTIR-LES AMB TOTS VOSALTRES.

ADÉU I FINS AVIAT!
Modificar Esborrar
ESCOLA SANT IGNASI....(ARBRES)

Hola Eustaqui!

Som la classe dels Arbres i fem segon de primària a l’escola Sant Ignasi de la ciutat de Manresa, molt a prop del riu Cardener. Som 6 nenes i 9 nens o sigui 15 entre tots. La nostra mestra es diu Esperança.

 

Ens agrada aprendre moltes coses. Estem treballant en un projecte molt interessant: volem saber com fan els ous les gallines. A l’hort de l’escola hi tenim un galliner amb dues gallines: l’Antonieta i la Tuti. Cada dia les anem a veure, recollim els ous que fan i les cuidem molt bé.

També ens agrada: jugar, llegir, anar a la piscina i sobretot ser bons companys i amics.

Ens fa molta il·lusió aprendre a fer contes amb els nens i nenes d’altres escoles!

Fins aviat Eustaqui!
Modificar Esborrar
IEBarnola....(Eriçons)

Hola!

Som els nens i nenes del IE Barnola d’Avinyó.

A la classe som 21, 9 nenes i 12 nens. La nostra mestra es diu Leo.

Nosaltres som molt treballadors i també xerraires. Ens agrada dibuixar, jugar al pati, a jocs de taula, fer itineraris, projectes, fer sumes i restes, llegir i inventar històries... 

A la classe tenim una cartolina que quan fem una cosa bona ens fem felicitacions. 

Aquest curs és una mica diferent amb la COVID.

Tenim moltes ganes de començar a fer el conte i llegir els vostres.

Fins aviat!

Adéu!
Modificar Esborrar
ESCOLA JONCADELLA....(El llop i les set cabretes)

Hola a tothom! 

Som un grup de 15 nens i nenes de l'Escola Joncadella de Sant Joan de Vilatorrada i la nostra mestra es diu Vero. 
La nostra classe es diu "El Llop i les 7 cabretes", ja que aquest any a l'escola estem treballant les emocions i cada aula ha escollit com treballar-les. 
Ens agrada la idea de poder començar aquest projecte tant divertit amb les altres escoles. 
Estem molt emocionats per treballar plegats i poder crear uns contes amb tanta màgia i creativitat.
Fins aviat!!
Modificar Esborrar
ESCOLA MONTSERRAT....(LA SÍNIA DE MASATS)

Hola nens i nenes!

Som els alumnes de l'Escola Montserrat de Sant Salvador de Guardiola. Aquest curs ens diem la Sínia de Masats, que és un indret del nostre poble.

A la classe som 21 alumnes, 10 nens i 11 nenes. La nostra mestra es diu Sabina i tenim un vetllador que es diu Domènec.

Ens encanta dibuixar, pintar, les mates, medi i educació física. Sempre volem investigar i aprendre coses noves i estimem molt la natura!

Tenim moltes ganes de participar en aquest projecte amb l'Eustaqui, la Klissa i la Mina. Ens agraden molt els contes i tenim molta imaginació!

 

Ens veiem aviat! Una abraçada!
Modificar Esborrar
ESCOLA SANT IGNASI....(CACTUS)

HOLA NENS I NENES, HOLA EUSTAQUI,

SOM ELS NENS I LES NENES DE 2N B DE L’ESCOLA SANT IGNASI DE MANRESA. LA NOSTRA CLASSE ES DIU CACTUS I SOM 14, 8 NENS I 6 NENES. LA NOSTRA MESTRA ES DIU ANNA I TAMBÉ HI HA LA LAURA QUE ESTÀ AMB NOSALTRES PER APRENDRE A FER DE MESTRA

ENS AGRADA JUGAR A PILLA  PILLA, AL KAPLA, A POLIS I CACOS EN EL PATI NOU QUE TENIM.  ENS AGRADA FER JOCS D’EDUCACIÓ FÍSICA, FER EXPERIMENTS I PROJECTES, LLEGIR, DIBUIXAR I FER AVIONS.

TOTS ELS DIMECRES ANIREM A LA PISCINA I ENS HO PASSAREM MOLT BÉ.

ESTEM MOLT CONTENTS DE PARTICIPAR EN EL PROJECTE DELS CONTES.

FINS AVIAT EUSTAQUI!
Modificar Esborrar
Pompeu Fabra Salt....(Classe C)

HOLA NENS I NENES!!!

SOM LA CLASSE SATURN DE L'ESCOLA POMPEU FABRA, DE SALT.  

A LA NOSTRA CLASSE SOM 26 ALUMNES: 11 NENES I 15 NENS. ESTEM BARREJATS ALUMNES DE 1r I DE 2n.

ENS AGRADA MOLT JUGAR, FER EDUCACIÓ FÍSICA, LA MÚSICA, LA PLÀSTICA, TREBALLAR AMB AMBIENTS I APRENDRE MOLTES COSES.

SOM UNA MICA XERRAIRES I ENTREMALIATS, PERÒ TAMBÉ SOM TREBALLADORS I MOLT BONS COMPANYS I COMPANYES.

EL NOSTRE POBLE ES DIU SALT I HI HA LLOCS MOLT BONICS, COM LA PLAÇA DE LES LLÚDRIGUES, LES DEVESES, EL PLA DELS SOCS I EL PARC MONAR.

A MÉS, PER SALT HI PASSA EL RIU TER.

ESTEM MOLT CONTENTS DE PODER LLEGIR ELS VOSTRES CONTES I ESPEREM QUE US AGRADI EL QUE US HEM PREPARAT NOSALTRES.
Modificar Esborrar
Escola Serra i Hunter....(Rovelló)

Hola!

Som els nens i les nenes de 2nA de l’Escola Serra i Hunter de Manresa. Som la classe de Rovelló, que és un gosset protagonista d’una novel·la de Josep Vallverdú. A la classe som 21, 11 nens i 10 nenes. 

Som treballadors, una mica xerraires i molt bons amics i amigues. Trobem a faltar els petons i les abraçades i poder fer activitats barrejats amb alumnes d’altres classes.

Ens agrada tot el que fem a l’escola:  els jocs d’educació física,  pintar, dibuixar, cantar, llegir, escriure, fer matemàtiques, aprendre paraules noves, fer projectes...

Després d’esmorzar ens agrada llegir i mirar contes. També ens agrada que ens els expliquin, sobretot quan els veiem a la pissarra digital.

Esperem passar-nos-ho molt bé inventant contes i llegint els vostres.

Una abraçada i fins aviat!
Modificar Esborrar
Joncadella....(Estrelles de colors)

Hola a tothom!

Som la classe de segon  A i ens diem“Les estrelles de colors”, aquest curs el tema de l’escola és  EMOCIONA’Ti vam trobar un conte que es deia així i representa l’ALEGRIA. 

Som 16 alumnes, 8 nens i 8 nenes. La nostra  mestra és la Rosa. 

Ens agrada molt la plàstica, jugar, compartir  i aprendre de tot…

Esperem llegir i inventar contes ben divertits i interessants.

Fins ben aviat!
Modificar Esborrar
Pompeu Fabra Salt....(Classe E)

HOLA NENS I NENES,

SOM EL GRUP DE 1R I 2N DE LA CLASSE JÚPITER.

LA NOSTRA ESCOLA ES DIU COL·LEGI POMPEU FABRA SALT.

VIVIM A SALT, ÉS UNA CIUTAT FORÇA GRAN I MOLT BONICA.

TENIM LA SORT DE TENIR EL BOSC MOLT A PROP. PODEM ANAR A LES DEVESES A PASSEIG. ALLÀ PODEM VEURE PLANTES, ARBRES, ANIMALETS, EL RIU TER....

 

A L'ESCOLA ENS HO PASSEM MOLT BÉ FENT ACTIVITATS. ENS ENCANTA FER ÀMBIENTS, TREBALLAR LES MATEMÀTIQUES AMB L'IPAD, FER PLÀSTICA, EDUCACIÓ FÍSICA I TREBALLAR EN EQUIP COOPERATIU.

ENS HO PASSEM MOLT BÉ AL PATI.

 

ESPEREM CONEIXER SOBRE VOSALTRES BEN AVIAT.

 

UNA FORTA ABRAÇADA DELS NENS I NENES DE LA CLASSE JÚPITER.


 
Modificar Esborrar
Escola Joncadella....(Els bons amics)

Hola! Som les nenes i els nens de la classe “Els bons amics” de l’escola Joncadella de Sant Joan de Vilatorrada. A la nostra classe som 8 nens i 8 nenes i la nostra mestra és l’Anna. Els bons amics és el nom d’un conte que ens va agradar molt, que tracta del valor de l’amistat i de les emocions que ens fa sentir, i aquest curs a la nostra escola treballem el tema de les emocions.

A nosaltres ens agrada molt jugar al pati amb els nostres companys i companyes i fer activitats que ens ensenyin i ens diverteixin, com els espais, els tallers, l’educació física... També ens agraden molt els contes, llegir-los, escoltar-los i representar-los i inventar-los, així que segur que ens divertirem molt fent aquesta activitat. Una abraçada i fins aviat!
Modificar Esborrar
Escola Serra i Hunter....(La volta al món en 80 dies)

Hola a tothom!

Som els nens i nenes de 2nB de l’Escola Serra i Húnter de Manresa. Aquest any, el nom de la nostra classe es diu La volta al món en 80 dies. Som 11 nens i 11 nenes i la nostra mestra és la Glòria.

Ens agrada molt fer matemàtiques, fer educació física amb el Gerard, dibuixar, llegir, fer anglès i, sobretot, jugar molt al pati. 

Estem molt contents i contentes de tornar a formar part d’aquest projecte i poder inventar-nos un conte i, alhora, participar en el conte d’una altra escola. 

Fins aviat!
Modificar Esborrar