Aquestes són les presentacions de les escoles que participen en el projecte:
Escriure la vostra presentació

Centre
Presentació

Eustaqui

Jo sóc l’Eustaqui, i tinc... bé, tinc força anys. La Mina, el llapis màgic, la Klissa, la meva càmera, i jo, vivim en una masia del Bages, però des del nostre ordinador ens posem en contacte amb nens i nenes d’arreu del món. Ens agraden molt els jocs de paraules, les històries i sobretot les endevinalles! També ens agrada conèixer coses noves, gent divertida...i xalem de valent amb les noves tecnologies!
Escola Serra i Hunter....(Rovelló)

Hola!

Som els nens i les nenes de 2nA de l’Escola Serra i Hunter de Manresa. Som la classe de Rovelló, que és un gosset protagonista d’una novel·la de Josep Vallverdú. A la classe som 21, 11 nens i 10 nenes. 

Som treballadors, una mica xerraires i molt bons amics i amigues. Trobem a faltar els petons i les abraçades i poder fer activitats barrejats amb alumnes d’altres classes.

Ens agrada tot el que fem a l’escola:  els jocs d’educació física,  pintar, dibuixar, cantar, llegir, escriure, fer matemàtiques, aprendre paraules noves, fer projectes...

Després d’esmorzar ens agrada llegir i mirar contes. També ens agrada que ens els expliquin, sobretot quan els veiem a la pissarra digital.

Esperem passar-nos-ho molt bé inventant contes i llegint els vostres.

Una abraçada i fins aviat!
Modificar Esborrar
ESCOLA MONTSERRAT....(LA SÍNIA DE MASATS)

Hola a tothom!

Som els nens i nenes de l'Escola Montserrat de Sant Salvador de Guardiola. Ens diem la Sínia de Masats, un lloc del nostre poble. A la classe som 21, 10 nens i 11 nenes. La nostra mestra es diu Sabina i tenim un vetllador que es diu Domènec.

Ens agrada jugar, la naturalesa, cuidar els animals, dibuixar, llegir, pintar i investigar coses noves. A vegades som molt treballadors i responsables però a vegades també xerrem molt.

Les nostres assignatures preferides són plàstica, medi, mates i educació física.

Tenim moltes ganes de començar el Projecte i practicar llegint i escrivint contes.

Fins aviat, una abraçada molt forta!!!!!!
Modificar Esborrar