Aquestes són les presentacions de les escoles que participen en el projecte:
Escriure la vostra presentació

Centre
Presentació

Eustaqui

Jo sóc l’Eustaqui, i tinc... bé, tinc força anys. La Mina, el llapis màgic, la Klissa, la meva càmera, i jo, vivim en una masia del Bages, però des del nostre ordinador ens posem en contacte amb nens i nenes d’arreu del món. Ens agraden molt els jocs de paraules, les històries i sobretot les endevinalles! També ens agrada conèixer coses noves, gent divertida...i xalem de valent amb les noves tecnologies!
ESCOLA SANT IGNASI....(LES ABELLES)

Hola a tots!!!

Som les nenes i els nens de 2n A de l’Escola Sant Ignasi i aquest curs som la classe de les abelles!!! El curs passat ja ens ho vam passar molt bé fent endevinalles i segur que aquest curs també ho farem amb els contes!!!

A l’aula som 12 nenes i 12 nens i ens agrada molt divertir-nos, aprendre, jugar, ballar i riure. Ens encanten els contes i ja tenim moltes ganes de llegir-los i inventar-los!!!

Una abraçada molt forta a totes i tots!!!
Modificar Esborrar
Escola Serra i Hunter....(La mòmia (Les agulles de Montserrat))

Hola a tothom!

Som els nens i nenes de 2nA de l’Escola Serra i Húnter de Manresa. Aquest any el nom de la nostra classe és la Mòmia, una de les Agulles de la muntanya de Montserrat. Som 9 nenes i 16 nens, en total 25.

Ens agrada molt aprendre moltes coses sobretot les llengües, les matemàtiques i l’esport. També ens ho passem bé fent tallers, construccions i jugant a jocs de taula.

Tenim moltes ganes d’inventar-nos històries i contes.

La nostra mestra es diu Cristina.

Ens veiem aviat, moltes abraçades i petons!
Modificar Esborrar