Plantillas Joomla by InMotion

Qui som?

 

Qui som?

L'Equip LaceNet és una associació de professionals de l'ensenyament de la comarca del Bages, interessats per l'ús educatiu de la telemàtica.

Des de l'any 1995, l'Equip LaceNet ofereix projectes telemàtics als centres educatius. Al llarg d'aquests anys s'ha anat diversificant l'oferta i ampliant el marge d'edat dels nois i noies als quals van destinats.

Cada projecte està dissenyat per a una etapa educativa concreta i integrat en el currículum d'aquesta, de manera que el fet de seguir-lo no suposi una feina afegida al treball escolar habitual.

Els projectes LaceNet es basen en el treball cooperatiu i tenen molt en compte la comunicació entre els diferents grups que hi participen.

En general, els projectes són interdisciplinars i es plantegen amb prou flexibilitat perquè qualsevol centre pugui seguir-los. Normalment, hi ha unes propostes mínimes molt senzilles i una sèrie d'activitats complementàries per a aquells grups que vulguin aprofundir més.

L'Equip LaceNet és membre de la xarxa iEARN (International Education And Resource Network).

L'associació té la seu al Passeig d'Anselm Clavé, 19, baixos, 08262 Callús

Podeu contactar amb nosaltres a través de l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..