EL TRESOR

 

 

 

 

 

 

On el posem?

Abans de res cal pensar en un recipient que sigui resistent a l'aigua, al vent, a la neu ...

Van molt bé les capses de plàstic, goma... així com també es pot pensar en embolicar amb plàstic el que hi posem dins per tal que es mantingui tot més protegit.

Marquem la caixa?

I tant que sí!!! Podem fer-ho com ho ha fet el Sàlix, per si algú troba el tresor pugui donar-se compte de que es tracta d'una part del nostre projecte.

Logo GeoCATing

Document Sàlix

Què hi posarem dins?

També es necessita posar-hi un llibre/llibreta de registre i un bolígraf (o potser un llapis, per si gela)

També és interessant incloure-hi una nota de benvinguda.

Per últim pensar què més hi poseu al recipient. No ha de ser res material, ni de menjar, ni beure... Val la pena algunes coses que us identifiquin, del vostre entorn, les vostres aficions i això sí ! que càpiguen al recipient escollit!!!

On l'amaguem?

Algun punt del recorregut és més maco que un altre? més significatiu? O potser tant sols és la meitat del recorregut? Per un motiu o altre escollirem el lloc.

Compte siguem curosos i no escollim un espai on poguem malmetre res... o entorpir la pau d'algun animaló...

Com l'amaguem?

Per amagar el tresor cal assegurar-lo amb una pedra i tapar-lo amb branques o altres objectes. El que és important és que no canvïi la fisonomia del lloc. Millor que no enterreu el tresor a no ser que tingueu permís del propietari del terreny.

El tresor quedarà sense vigilar?

Un cop amagat el tresor ens en tenim de fer responsables i vetllar per què tot segueixi al seu lloc fins a finalitzar el projecte.