Modificar Esborrar

Nom de la ruta:

Sant Joan--- Gorg Blau

Localitat: Sant Joan de Vilatorrada

Centre: coordinació

Descripció:

Ruta molt tranquil.la.
Iniciem l’itinerari al carrer Mari Santpere de Sant Joan de Vilatorrada i enfilem pel camí que hi ha en mig d’un bosquet. Passem per sota les línees elèctriques i al costat de camps. Arribem quasi al peu del Collbaix, a una cruïlla i agafem el camí que passa pel costat de la casa de pagès, seguim pel mig d’una vinya molt cuidada a l'esquerra i oliveres a la dreta. Podem veure, també, un molí de vent. Arribarem al camí vell de Rajadell.
Travessem el pont que creua l’Eix Transversal i davant mateix hi ha un sender amagat entre matolls. Creuem la via del tren i baixem un camí ple de xaragalls, és el tros més dolent del camí. Molt aprop d’aquí ja veiem la riera de Rajadell i les pedres que configuren el Gorg Blau, punt final del nostre itinerari. En algun lloc d’aquest recorregut, podem trobar el tresor. Si us plau, deixeu alguna cosa escrita.
La tornada és un recorregut diferent, fins a trobar-se amb el camí de l'anada a prop de la Morera i de l'Eix Transversal.
No arribarem pel mateix camí a Sant Joan, ja que recorrerem la falda del Collbaix i baixarem pel GR fins a Sant Joan de Vilatorrada.


Distància:

8 Km

Dificultat:

Mitjana

Durada del recorregut:

Tres hores o més

Baixar-se el track

Baixar-se els waypoints

Mapa de la ruta