Aquestes són les presentacions de les escoles que participen en el projecte:
Escriure la vostra presentació

 

Centre
Presentació

Eustaqui

Jo sóc l’Eustaqui, i tinc... bé, tinc força anys. La Mina, el llapis màgic, la Klissa, la meva càmera, i jo, vivim en una masia del Bages, però des del nostre ordinador ens posem en contacte amb nens i nenes d’arreu del món. Ens agraden molt els jocs de paraules, les històries i sobretot les endevinalles! També ens agrada conèixer coses noves, gent divertida...i xalem de valent amb les noves tecnologies!
Escola Montserrat....(La Font del Pont)

Hola nens i nenes de cicle inicial!

Som els alumnes de 1r B de l'escola Montserrat de Sant Salvador de Guardiola. La nostra classe es diu LA FONT DEL PONT. Les classes de la nostra escola tenen el nom d'un lloc del nostre poble. Sempre a principi de curs fem una sortida per visitar-lo i conèixer més el nostre voltant.

A la classe sóm 18 alumnes ( 8 nenes i 10 nens). La nostra tutora es diu Vanessa i també tenim l'Anna que ens fa reforç. Són unes bones  mestres  però quan s'enfaden criden molt!

Tots nosaltres som molt xerraires, despistats i juganers per això ens agradaria que els nostres patis duressim més estona. El que més ens agrada del nostre horari és fer educació física i informàtica. La resta ens costa una mica més perquè no són tan fàcils.

Us adjuntem una foto per si ens voleu conèixer. Nosaltres tenim moltes ganes de saber notícies vostres i de començar aquest projecte d'endevinalles.

Fins  aviat amics i amigues!!!
Modificar Esborrar
Professor Eustaqui

Hola colla!

Ja podeu escriure les vostres presentacions que a mi ja em coneixeu. smiley

 
Modificar Esborrar