Paraules triades per sortir en aquest conte:
Mar, Encantar i Suau.


T═TOL: EL CASTELL ENCANTAT

AUTORS: Escola Joventut....(Aneto) (Inici i Nus)
Escola Ametllers....(Els taurons) (Desenllaš)Hi havia una o dues vegades, els nens i les nenes de la classe de l'Aneto que van anar d'excursió a un bosc màgic i molt tenebrós on hi havia molt tipus d'éssers de por: fantasmes, mòmies, homes llop,...

Allà van veure un castell que semblava abandonat i hi van entrar.Dins del castell van trobar una tele encesa i un sofà ple de crispetes i una manta mooollt suau.

Uns quants dels aventurers es van quedar mirant la tele i els altres van anar a explorar l'interior del castell encantat.

De cop, per la porta del castell va aparèixer un home llop que va espantar moltíssim als nens i les nenes que estaven al sofà. Aquests van marxar cames ajudeu-me cap on havien anat els seus altres companys. Mentrestant,  ells havien anat explorant i havien descobert una mena de màquina del temps que, segons les instruccions, indicava el camí cap al mar prehistòric o cap al mar del futur...


Van triar d’anar al mar prehistòric però no tenien la clau per engegar la màquina. Van anar a buscar-la per la casa i la van trobar al traster. Van engegar la màquina i van poder anar al mar prehistòric perquè es va obrir un portal.

Quan van arribar al mar prehistòric es van trobar un megalodon que era un tauró gegant i tenia tanta gana que es pensava que eren foques i els nens van bussejar fins que es van trobar unes motxilles màgiques que els feien nedar molt ràpid.

Van poder fugir i van trobar el portal que els transportava al castell. Llavors amb les motxilles màgiques, que es van convertir en motxilles voladores, van poder sortir del castell i arribar al bosc a on havien anat d’excursió.

I vet aquí uns nens i vet aquí un megalodon que aquest conte ...

 

Desenllaš
Modificar

ACTIVITATS

Imprimir el conte

Trencaclosques
Fer-lo gran

Imprimir