Paraules triades per sortir en aquest conte:
Mar, Somiar i Suau.


TÍTOL: EL TAURÓ I EL PEIXET

AUTORS: Escola Serra i Hunter....(Telèfon) (Inici i Nus)
Escola Torres Amat....(SEGON A) (Desenllaç)Hi havia una vegada un peixet que vivia en un mar molt llunyà. El peixet era molt bonic i tenia la pell molt suau, amb unes escates que brillaven molt.

El peixet cada dia sortia a jugar amb els seus amics. Entre tots eren una bona colla, els agradava sommiar que eren uns grans exploradors marins.Un dia, de cop i volta, un tauró els va començar a perseguir. Els peixets, molt espantats, van començar a nedar cada vegada més ràpid i van entrar a una cova per amagar-se del tauró. Els peixets van arribar molt cansats al fons de la cova, de tant cansats que estaven es van quedar adomirts. 


El tauró no va poder entrar a la cova. Al matí quan es van despertar  van  sortir però el tauró els va tornar a perseguir. Llavors va arribar el pop màgic i en veure la situació va parlar amb el tauró. Aquest li va explicar que ell només volia jugar amb els peixets però ells s’espantaven i fugien. El pop va parla amb els peixets i els va dir que ell era màgic i li podien demanar  un desig. Ells van demanar que tots els taurons d’aquell mar fossin amics seus i no els espantessin com havien fet fins aquell moment. El desig es va concedir i a partir d’aquell dia van poder quedar-se a jugar al mar sense cap perill. I així va ser com el peixet brillant i tots els seus amics van començar una gran amistat amb el tauró, que va durar per sempre més. I conte contat, aquest conte s’ha acabat.       

Desenllaç
Modificar

ACTIVITATS

Imprimir el conte

Trencaclosques
Fer-lo gran

Imprimir