Paraules triades per sortir en aquest conte:
Mar, Encantar i Roig/roja.


TÍTOL: A LA RECERCA DE LA SIRENA

AUTORS: Escola Sant Ignasi....(Els làctics) (Inici i Nus)
Escola Mare de Déu de Montserrat....(Merlí l'Encantador) (Desenllaç)Hi havia una vegada una bruixa que li agradaven molt les maduixes i per això es deia bruixa Maduixa. Vivia en una casa dins del bosc, sempre vestia de color negre i portava un barret punxegut. Tenia un robot que es deia Francisco. Era de metall amb uns braços molt i molt llargs i tenia una antena molt poderosa que feia servir per encantar i localitzar tot allò que la bruixa Maduixa li demanava.Un dia, la bruixa Maduixa estava preparant una poció màgica per aconseguir que el Francisco pogués mullar-se i nedar sense oxidar-se. Per fer-la, necessitava un cabell de sirena pel-roig però se li havien acabat. Tots dos van decidir anar a la platja per localitzar a la sirena i amb l’antena poderosa es van tele-transportar fins a la platja. Allà es van trobar un vaixell pirata i van preguntar als pirates si havien vist una sirena amb el cabell pel-roig però ells els van demanar un tresor a canvi. La bruixa Maduixa els va oferir 50 escombres voladores i, tots plegats, van pujar al vaixell i van anar a buscar pel mar la sirena.

 


Els pirates van trobar una illa on van veure una sirena pel-roja recolzada a una roca. Semblava ferida.

Com que sabien que les sirenes fugen dels pirates i bruixes, van enviar al robot Francisco a parlar amb ella i oferir-li ajuda. Potser així, la sirena els donaria un cabell pel-roig...

La bruixa va treure la seva flor màgica d’un encanteri: “ Espectrummm florit”! En Francisco li va portar la flor màgica a la sirena i es va curar. En Francisco li va explicar que necessitava un pèl roig per  poder nedar. La sirena li va regalar un en agraïment per ajudar-la.

Els pirates esperaven el seu tresor: llavors la  bruixa Maduixa amb l’ajuda de Francisco va treure amb un encanteri 50 escombres voladores.

Com que tots eren contents perquè tothom havia aconseguit el que volia, van decidir fer una festa a la platja amb una gran foguera.

 

Conte contat, aquest conte s’ha acabat.

 

Desenllaç
Modificar

ACTIVITATS

Imprimir el conte

Trencaclosques
Fer-lo gran

Imprimir