Paraules triades per sortir en aquest conte:
Mar, Somiar i Difícil.


TÍTOL: EL ROBOT BUSCA AMICS

AUTORS: Escola Montserrat....(La Sínia de Massats) (Inici i Nus)
Escola Joventut....(Aneto) (Desenllaç)Som a l'any 2.130, al planeta Robòtik, on hi viu un robot que es diu FOF i no té amics.

Està fet de metalls preciosos, té el cap quadrat i li surten endolls que li fan de cabells. Els braços i les cames són elàstics. Li agrada molt ballar i és molt alegre, però també bastant vergonyós.

En FOF està molt trist perquè està sol, s'avorreix i no pot jugar... Somia en tenir un amic.Un dia decideix fabricar una tauleta i es descarrega una aplicació per buscar amics que es diu SOS.

Després de 5 dies troba un amic, no ha estat molt difícil, però és un EXTRATERRESTRE!!!

Viu al planeta Klizo i és verd com la gespa i blau com el mar del planeta Terra. Té 4 ulls, 2 antenes i és baixet i prim. És un extraterrestre amorós, amable, eixerit i simpàtic, i també està sol.

Al robot FOF li agrada molt el seu nou amic i decideix viatjar al planeta Klizo.

Però quan arriba allà i baixa de la nau, es queda bocabadat quan veu...


que el planeta Klizo està totalment pixelat, els arbres, les cases, el cel, els ocells, els núvols,...tot està pixelat i en FOF no pot veure les coses bé.

Llavors recorda que a la seva nau duu una caixa d'eines i d'emergències. La va a buscar i a dins hi troba unes ulleres antipixels.

Molt content  de seguida agafa les ulleres i se les  posa. Tot es transforma.  Qué bé!!!! Ja hi veu bé.

Amb l'aplicació SOS  aconsegueix trobar la casa del seu amic, hi va  i, per fi es  poden conèixer. Tots dos es  cauen tan bé,  que en FOF es  queda a viure amb el seu nou amic.

I conte contat,

ja s'ha acabat, 

que si no és mentida

serà ben veritat.

Desenllaç
Modificar

ACTIVITATS

Imprimir el conte

Trencaclosques
Fer-lo gran

Imprimir