Paraules triades per sortir en aquest conte:
Olla, Encantar i Difícil.


TITOL: AVENTURES A LA CASA ABANDONADA

AUTORS: ESCOLA AMETLLERS....(ELS TRAPEZISTES) (Inici i Nus)
Escola Torres Amat....(SEGON A) (Desenllaç)Una nit molt fosca de lluna plena, uns nens que es deien Maria, Manolo i Juan van anar a una casa abandonada.

Els nens no sabien que allà hi hava vampirs, zombis, homes llop, fantasmes i el monstre de mocs. Llavors van tenir por i volien marxar però les portes es van tancar de cop i era molt difícil sortir i es van quedar a dins.Els monstres van posar una olla d'aigua calenta al foc per cuinar i menjar-se els nens.

Un amic d'en Juan, que es deia Messi, va entrar a la casa disfressat de fantasma perquè tenia una vareta màgica. Va fer un encanteri per a que els nens sortissin. Li va ser molt difícil lluitar contra els dolents però va aconseguir despistar-los.

Quan ja anaven cap a la porta, el Juan es va entrebancar i es va fer mal. Va tenir la mala sort que el zombi el va agafar i el va tirar a l'olla. Llavors el zombi va encantar el Juan i el va convertir en un altre zombi.


En veure què havia passat, en Messi va tornar enrere amb la seva vareta màgica i va agafar un per un tots els zombis i monstres i els va tancar en una habitació. Després, aprofitant que els zombis estaven tancats, va desfer l’encanteri d’en Juan i el va tornar persona.

Els zombis no paraven de cridar i fer cops i en Messi va cridar fent rodar la vareta:

-ZOMBIS, ZOMBETS, CONVERTIU-VOS EN HOMENETS!!!

I de cop i volta van deixar de cridar i de fer cops i quan en Messi va obrir la porta, va veure que eren uns altres amics seus, la Martina, l’Àlex i la Marina que havien entrat a la casa buscant un tresor però que el terrible monstre dels mocs els hi havia tirat uns mocs enganxosos que els van convertir en zombis.

De sobte mentre explicaven això, va sortir el monstre dels mocs i en Messi, ràpid com era, li va dir amb la vareta:

-ATXIM, ATXÀ, TORNA A SER HUMÀ.

I la sorpresa va ser que era el pare de la Martina que els havia anat a salvar i que també s’havia convertit en monstre.

Com que tots ja eren humans, la casa de cop es va convertir en una granja i tot va tornar a la normalitat.

I compte comptat, aquest conte ja s’ha explicat.

Desenllaç
Modificar

ACTIVITATS

Imprimir el conte

Trencaclosques
Fer-lo gran

Imprimir