Paraules triades per sortir en aquest conte:
Mar, Encantar i Difícil.


TITOL: EL MAG HARRY I EL DRAGONET DEL PARK GüELL

AUTORS: ESCOLA MARE DE DÉU DE MONTSERRAT....(EQUILIBRISTES) (Inici i Nus)
ESCOLA SANT IGNASI....(TINTÍN) (Desenllaç)Vet aquí que  un bon dia el mag Harry va anar a visitar el Park Güell a  Barcelona.

Quan va arribar a la porta, com que va veure que hi havia molta cua per entrar  va decidir fer-se invisible. 

El mag Harry es va beure una poció màgica que ell havia descobert. Encara que semblava molt difícil, al cap d’un moment ja era invisible i va aconseguir entrar a dins.

 Quan el mag Harry va arribar a les escales es va desfer l'encanteri.  Va veure un dragonet fet amb trencadís que li va encantar. Hi havia molta gent al seu voltant.

Mentre pujava les escales, el mag va tenir una gran idea: fer que el dragonet fos un ésser viu.

S'hi va acostar i va  dir unes paraules màgiques i en un moment el dragonet va començar a caminar.

Tota la gent que eren allà van quedar bocabadats. Alguns es van posar a cridar. El dragonet es va espantar i es va posar a córrer sense parar. Va sortir del parc, travessava carrers plens de gent... Corria tant que el mag gairebé no el podia seguir.

Camina que caminaràs, va arribar fins al mar on es va banyar.


L'aigua estava una mica freda. El dragonet no sabia nedar i es va enfonsar però de seguida va començar a moure els braços i les potes i es va posar a nedar.

El sol es reflectia en l'aigua i dibuixava formes de peixos de colors. El dragonet va començar a seguir els peixos que el van portar mar endins. Allà es va trobar un tauró.

Mentre el mag Harry, que havia vist com el dragonet es tirava a l'aigua, va prendre una poció màgica i es va convertir en un enorme peix i va perseguir el dragonet.

Quan el dragonet va veure el tauró es va endur un gran ensurt i va girar cua, però no sabia que el mag Harry s'havia tirat a l'aigua i el perseguia. Així que quan feia una estoneta que nedava en direcció cap la platja, de cop i volta, es van trobar.

Aleshores, el mag Harry li va fer una proposta:

- No fugis! He pensat que perquè estiguis bé al Parc Güell i no vulguis fugir podria fer un encanteri que durant tres hores a la nit estiguis lliure i puguis anar a visitar el que desitgis.

- És que de dia hi ha moltes hores!

- Doncs, quan sigui de dia, de tant en tant, vindré a xerrar amb tu. I perquè els visitants no em vegin em prendré la poció màgica i em faré invisible.

- D'acord! Em sembla bé.

El dragonet va tornar a ocupar el seu lloc i va ser molt feliç perquè va tenir un amic per parlar i , a més, a les nits voltava per Barcelona i descobria molts llocs i moltes persones interessants.

I CONTA CONTAT, EL CONTE DEL DRAGONET S'HA ACABAT!

 

Desenllaç
Modificar

ACTIVITATS

Imprimir el conte

Trencaclosques
Fer-lo gran

Imprimir