Paraules triades per sortir en aquest conte:
Mar, Somiar i Suau.


TÍTOL: EL TAURÓ FLASH I LA TORTUGA TURTI

AUTORS: Escola Ametllers....(Els taurons) (Inici i Nus)
Escola Sant Ignasi....(Els làctics) (Desenllaç)Hi havia una vegada un tauró que es deia Flash.

Era un tauró tranquil i li agradava nedar pel fons del mar.Un dia, el Flash es va trobar una tortuga, que es deia Turti, nedant a prop de casa seva i es van fer amics.

Després d'una estona de jugar, el Flash tenia molta gana i va veure el seu menjar preferit, un lleó marí.

El Flash es va menjar aquell lleó marí perquè tenia la pell molt suau. Després de menjar es va adormir i va somiar que la seva amiga Turti havia de marxar amb la seva família a un mar molt llunyà i es va posar molt trist.

La va anar a buscar per dir-li adéu però...


... no la va trobar  i es va posar molt trist. Va marxar a donar moltes voltes pel mig del mar per buscar-la. El Flash va anar a demanar als seus amics si havien vist a la tortuga Turti.

 

Primer va anar a demanar a l’estrella de mar, la Sissí si havia vist a la Turti i li va dir que no, però que si volia el podia ajudar a buscar-la. Pel camí es van trobar al dofí Fi que sí que havia vist com la Turti marxava amb la seva família cap a l’ oceà Atlàntic.

El tauró, el dofí i l’estrella de mar van nedar durant molts dies per l’ oceà. Pel mar es van anar trobant molts animals diferents i a tots els demanaven si havien vist a la seva amiga Turti, fins i tot es van trobar un lleó marí. Però ningú no l’havia vist.

El Flash es va posar molt trist i va començar a plorar.

 

De sobte, uns cops molt forts van despertar al Flash. Era la Turti que trucava a la porta de casa seva. Quina alegria quan va obrir la porta i la va veure!

Llavors el Flash es va adonar que tot havia estat un somni i els dos amics van anar a jugar amb les petxines, l’estrella i el dofí Fi.

 

I conta, contat,

aquest feliç conte s’ ha acabat!

Desenllaç
Modificar

ACTIVITATS

Imprimir el conte

Trencaclosques
Fer-lo gran

Imprimir