Paraules triades per sortir en aquest conte:
Mar, Somiar i Roig/roja.


TITOL: L'ILLA DEL MONSTRE DELS SET CAPS

AUTORS: ESCOLA VEDRUNA_SALLENT....(La gran fàbrica de les paraule) (Inici i Nus)
escola Sant pere....(Barretines) (Desenllaç)Hi havia una vegada un nen que es deia Joel.  Era un nen molt divertit, juganer i li agradava molt les aventures. Passava part del seu temps jugant en un món imaginari de pirates monstres i fades.

Un dia va somiar amb una nena que es deia Sara. Aquesta nena tenia una gran cabellera pèl roja  i el va portar a veure una illa mágica amb un gran mar.

Era un mar especial. Hi havien cargols de closca roja que feien molt de goig, cavallets de mar amb unes cues daurades com els rajos del sol i peixos petits i grans de mil colors.Però no tot era tan bonic i fantàstic. En una part de l’illa hi vivia l’horrible i malvat   monstre de set caps que tenia atemorits a tots els habitants . Aquest monstre no deixava que la gent visques tranquil.la el dia a dia. Li agradava molt els cocos que creixien en aquesta illa.

El monstre sempre tenia a la gent  espantada amb el seu  fastigós alè pudent .

Quan no podía sortit-se amb la seva, i menjar-se els cocos, s’enfadava tant i tant que provocava unes onades gegants  que espantaven a tots els habitants de l’illa.

En Joel i la Sara van decidir de fer-li front i van tenir  una idea.


En Joel i la Sara van tenir una idea per lluitar contra aquest terrible monstre per sempre més. Van decidir que a la propera vegada que tornés a sortit a la superfície, li tirarien petards i l'enlluernarien amb llums de colors vermelles per empantar-lo de debò. Dit i fet, un bon dia el monstre va sortir ben empipat i els nens van dur a terme la seva gran pensada. Des de llavors aquell monstre no va tornar mai més a molestar als habitants d'aquella tranquil·la illa. I conte contat, aquest conte s'ha acabat!

Desenllaç
Modificar

ACTIVITATS

Imprimir el conte

Trencaclosques
Fer-lo gran

Imprimir