Paraules triades per sortir en aquest conte:
Olla, Encantar i Roig/roja.


TÍTOL: El cérvol assassí

AUTORS: Escola Pompeu Fabra Salt....(Garbí) (Inici i Nus)
Escola Montserrat....(La Sínia de Massats) (Desenllaç)Fa molts i molts pocs anys hi havia 28 alumnes de 2n d'una escola que estava dins d'un bosc màgic. En aquest bosc màgic les flors i els arbres parlaven. Les flors tenien colors vius i els arbres tenien portes amb camins que et portaven a diferents llocs. En aquesta escola els nens i les nenes podien fer el que volien. Un dia un cérvol va arribar al bosc i va menjar unes fulles verinoses i es va convertir en un cérvol assassí.El cérvol assassí va arribar a l'escola i va decidir encantar els nens i les nenes. Per això va agafar una olla i va preparar els següents ingredients: cua de cavall roig, mà de professor, orella de professora, ull de mussol i olfacte de llop. Amb tots aquests ingredients va fer una sopa màgica. Va anar al menjador de l'escola i es va disfressar de cuiner. Va canviar la sopa que hi havia per dinar per la sopa màgica i així va encantar els nens i nenes. Però la poció no va funcionar!  Quan els nens i nenes es van adonar que el cérvol volia matar els professors i professores van fer veure que estaven encantats però no ho estaven....


Els nens i nenes van anar a demanar ajuda al mestre expert en tecnologia perquè era molt llest i li van demanar que fes un holograma virtual de cada professor i professora, fent veure que estaven morts. Llavors, van amargar els mestres i les mestres en un arbre del bosc màgic que tenia una porta que conduia a una base secreta.

En aquesta base, els mestres i les mestres van fabricar una poció per fer que el cérvol vomités les fulles verinoses. Els nens de 2n van aconseguir els ingredients necessaris: aigua del riu màgic, una llàgrima de sirena, un raig de sol, pèls d'unicorn i un pètal de flor màgica.

Els alumnes van tirar la poció màgica per damunt de tota la gespa que sabien que li agradava més al cérvol. Quan se la va menjar, el cérvol es va desmaiar i quan es va despertar, ja havia escopit el verí i ja tronava a ser bo. Per sort, no recordava res del què havia passat. I l'escola se'l va quedar com a mascota!

I això és tan veritat com que el conte s'ha acabat.

Desenllaç
Modificar

ACTIVITATS

Imprimir el conte

Trencaclosques
Fer-lo gran

Imprimir