"El globus encantat"

AUTORS:

escola Sant pere....(Barretines) (Inici i Nus)

ESCOLA LA SERRETA....(aranya tigre) (Desenllaç)

Inici
escola Sant pere....(Barretines)

Hi havia una vegada un globus molt suau que jugava molt feliç tot fent un vol pel bosc. De sobte es presentar una forta ventada, es va perdre i va caure per la torre d'un castell.

Nus
escola Sant pere....(Barretines)

En aquell castell hi vivia una bruixa molt dolenta, que en veure'l es va empipar moltíssim ja que havia entrat al seu castell sense demanar-li permís. 

El globus li va demanar disculpes i li va pregrar que el deixés anar que havia estat culpa del vent, que l'havia portat fins allà, i no pas d'ell. Però la bruixa , com que era tant dolenta, el va encantar. 

L'encanteri va consistir en transformar-lo en un globus "aspre" perquè així ningú el volgués tocar.  

 

 

Desenllaç
escola Sant pere....(Barretines)

Un bon dia, quan el globus anava d’un cantó a l’altre, solitari, aspre i trist, un nen el va veure i el va voler ajudar en saber el que li havia fet la bruixa dolenta. Junts van viatjar fins a la Xina, per trobar una mandarina on a dins hi havia unes herbes que desfarien l’encanteri.

 

A la Xina, van trobar la mandarina al costat d’un túnel amb unes indicacions. Per poder obtenir les herbes de dins la mandarina, van haver de superar tres proves: passar

Desenllaç
ESCOLA LA SERRETA....(aranya tigre)

per un túnel de llums de colors, sortejar el raig d’unes pistoles d’aigua i guanyar una cursa. Van superar totes les proves amb èxit, van agafar les plantes de dins la mandarina i van aconseguir fer la poció màgica que va tornar el globus al seu estat suau original. Des de llavors el globus va tornar a volar feliç i jugar amb el nen, el seu nou amic. 

Projecte Telemàtic