EL DRAGONET DE PEDRES I LAVA

AUTORS:

Escola Montserrat....(La font del Parrot) (Inici i Nus)

Escola Fray Luis de Leon....(2n. B) (Desenllaç)

Inici
Escola Montserrat....(La font del Parrot)

Hi havia una vegada dos bessons que es deien Trilia i Trani. Vivien en un poble petit a prop de Hawaii. Als bessons els agradaven molt les aventures i sempre estaven llegint llibres de misteri.

Un divendres a la nit estaven al llit llegint un llibre sobre dracs i es van quedar adormits.

Nus
Escola Montserrat....(La font del Parrot)

La Trilia i el Trani van començar a somiar... i de cop, es trobaven en una illa envoltada de mar plena de pedres volcàniques i lava.

Van començar a inspeccionar l’illa i van veure un castell en ruïnes. Van acostar-se i van sentir un soroll estrany... Quan van mirar què era van trobar un dragonet fet de pedra volcànica i lava que estava sol.

Els bessons es van acostar per veure’l de prop però el dragonet es va posar a córrer i es va escapar cap a

Nus
Escola Montserrat....(La font del Parrot)

les masmorres del castell.

Van entrar a poc a poc al castell en ruïnes i quan van arribar a les masmorres, estava molt fosc i feia una olor molt estranya... De sobte, van veure dos ulls rojos i grans com una roda de tractor i dues boques negres com una cova d’on sortia molt fum.

De cop.......

Desenllaç
Escola Montserrat....(La font del Parrot)

De cop en Trani i la Trilia van caure al terra marejats de tant fum . Aleshores, el dragonet va agafar el nen en braos i el va treure fora de la cova i seguidament va agafar la nena i tamb va fer el mateix. Per despertar-los va anar a buscar aigua i els hi va tirar per damunt. Tot seguit, els nens es van despertar. Van quedar molt sorpresos en veure al dragonet davant dells. Llavors el nens li van preguntar al dragonet

Desenllaç
Escola Fray Luis de Leon....(2n. B)

: - Vol ser el nostre amic? I el dragonet els va contestar : - Si, magradaria molt !. Desprs els nens li van demanar si els podia portar a casa seva, a prop de Hawai. El dragonet els va dir que s, per que necessitaria una sella de muntar per portar-los perqu si no es podien cremar. A continuaci es van despertar del somni I conte contat, conte acabat.

Projecte Telemàtic