L’ENCANTERI DE LA SENYORETA TRUNCHBULL

AUTORS:

ESCOLA LA SERRETA....(aranya tigre) (Inici i Nus)

Pompeu Fabra Salt....(Garbí) (Desenllaç)

Inici
ESCOLA LA SERRETA....(aranya tigre)

Aquesta és la història de la Matilda que era una nena molt intel·ligent. Vivia amb el seu germà que era força llest i s'avenien molt . Quan anaven a l'escola s'hi trobaven cada dia a la senyoreta Trunchbull que era antipàtica i feia una mica de por. 

Nus
ESCOLA LA SERRETA....(aranya tigre)

Un dia van sortir de casa ben d'hora al matí perquè anaven d'excursió amb l'escola per treballar els animals marins. Quan van ser al mig del mar amb el vaixell, la senyoreta Trunchbull els hi va fer un encanteri a la Matilda i el seu germà, ja que estava fent un curs accelerat de bruixeria.

Per desfer l'encanteri havien de passar per quatre perills: el primer havien de passar per sobre d'aranyes peludes i perilloses, el

Nus
ESCOLA LA SERRETA....(aranya tigre)

segon era esquivar una planta carnívora de més de tretze metres d'alçada i 12 metres d'amplada amb dents esmolades com cocodrils. Sort van tenir que a l'hora de passar es van trobar amb un gegant que era molt fort i savi. Se'ls va carregar a les espatlles i els va ajudar a passar el segon perill.

Quan van arribar al tercer perill…. 

Desenllaç
ESCOLA LA SERRETA....(aranya tigre)

es van trobar 100 escorpins. Havien de passar per sobre sense trepitjar les cues.

Després, quan van arribar al quart perill, es van trobar un peix gran que llançava boles de foc. A les seves motxilles portaven una carmanyola que van fer servir com escut i van esquivar les boles del peix.

Passats aquests 4 perills l'encanteri de la senyoreta Trunchbull es va desfer i tot va tornar a la normalitat: les aranyes van tornar a ser animalets, les

Desenllaç
Pompeu Fabra Salt....(Garbí)

plantes carnívores van ser persones, els escorpins es van convertir en piruletes i les boles de foc del peix en cotó de sucre.

La senyoreta Trunchbull es va tornar bona i va agrair a la Matilda i el seu germà que haguessin desfet l'encanteri.

 

 

Projecte Telemàtic