Somiar és bonic

AUTORS:

Escola Torres Amat....(SEGON A) (Inici i Nus)

ceip joncadella....(gratacels) (Desenllaç)

Inici
Escola Torres Amat....(SEGON A)

Hi havia una vegada un mar roig, on hi vivia un pirata molt somiador i que era el pirata més intel·ligent dels set mars.

Aquest pirata era baixet, amable, bo, rialler, tenia una gran barba roja, uns ullets blaus com el cel,  un nas rodanxó i vermellet i uns cabells rojos i rinxolats.

Sabeu com es deia? Doncs es deia Barba-roja.

Tothom el coneixia perquè li agradava ajudar els més pobres i sempre navegava pel mar roig, ajudant a qui més ho necessitava. Per ell, la seva gran

Inici
Escola Torres Amat....(SEGON A)

família eren tots els animals marins que habitaven en aquell mar. Se’ls coneixia a tots: rogers, pallassos, globus, cavallets de mar, peix espasa, pops, taurons, balenes, dofins, estrelles de mar, orques, orades, serps, meduses, anguiles, crancs...

 

 

 

Nus
Escola Torres Amat....(SEGON A)

Un bon dia van arribar a una illa i es van trobar un noi que els hi va demanar ajuda i els hi va dir:

-Ajudeu-me, amics, sóc un presoner del pirata Barba-negra i no sé com fugir d’aquí.

De sobte, de darrere d’una roca immensa, va aparèixer un vaixell pirata amb una bandera negra amb una calavera amb ossos penjant. Dalt de la vela major, fent un gran crit van veure el pirata Barba-negra que els hi va dir:

-Què hi feu aquí, robant-me el meu presoner???

Nus
Escola Torres Amat....(SEGON A)

Marxeu si no voleu que us tiri un ou ferrat pel cap!!!

El pirata Barba-Roja, coneixia aquella situació perquè justament la nit anterior l’havia somiat.

Desenllaç
Escola Torres Amat....(SEGON A)

El pirata Barba-roja havia somiat que s’estava un minut quiet, el pirata Barba-negra s’enfadava tant que li tirava un ou ferrat i ell l’esquivava.

Llavors, el Barba-roja feia un salt treient-se l’espasa i es llençava a sobre del Barba-negre, rodolaven i  li tirava dues patades... Tot passava com en el somni!!!! Va recordar del somni que hi havia una pols màgica sota una pedra immensa, la va agafar i la va tirar al Barba-negra, va desaparèixer en un tres i no res. Tots estaven molt contents!

Desenllaç
ceip joncadella....(gratacels)

,  el Barba-roja va agafar un clip per obrir el candau del presoner i el va portar fins a casa seva. La família del presoner li van agrair amb una recompensa: un sac ple de monedes d’or!

Projecte Telemàtic