L'aventura, t'espera!

AUTORS:

ESC Francesc Macià....(Desmais) (Inici i Nus)

ESCOLA AMETLLERS....(CONTORSIONISTES) (Desenllaç)

Inici
ESC Francesc Macià....(Desmais)

Un dia de primavera va anar a l’escola el detectiu Pérez i va explicar un dels seus casos d’investigació.

 

La Laura i el Xavier que eren de la classe de 2n els hi va encantar la xarrada però amb el que es van fixar més va ser amb el seu tatuatge d’espases creuades en blanc i negre i també els seus ulls impressionants de color mel.

 

Quan va ser l’hora del pati

Inici
ESC Francesc Macià....(Desmais)

el detectiu marxava cap a l’oficina i la Laura que era molt xarrameca i el Xavier que era decidit van anar cap al detectiu i es van fer amics. Era un detectiu molt simpàtic.

 

Abans de marxar el detectiu els i va donar el seu e-mail i es va acomiadar d’ells.

 

L’endemà la Laura i el Xavier van descobrir una casa encantada a prop de l’escola i van estar jugant a dins fins que van trobar un tresor en forma de collaret de color verd brillant.

 

Li van enviar un e-mail al detectiu per si els podia ajudar amb aquest cas del collaret misteriós.

 

Quan el detectiu va anar amb ells a buscar el collaret ja sabia per a què servia, era molt observador i llest,  i els hi va dir:

 

 

- Aquest collaret és màgic i serveix per anar a diferents llocs del món!

 

Si feies rodar el collaret deu vegades t’enviava a un lloc del món. I això va passar, que van arribar a la selva.

 

Nus
ESC Francesc Macià....(Desmais)


Just al arribar van trobar una bruixa i es van espantar perquè pensaven que totes les bruixes eren dolentes. Però aquella bruixa que es deia Maria era molt simpàtica i tenia tan bon humor que sempre explicava acudits i els hi va explicar-ne uns quants.

 

A més a més, aquesta bruixa era molt xula i portava el cabell de color rosa, llarg i rapat dels dos costats. Era molt graciosa i atrevida!

 

Nus
ESC Francesc Macià....(Desmais)


style="text-align:justify"> Quan va acabar es va posar més seriosa i els hi va preguntar si la podien ajudar a salvar la noia Tarzan que es deia Anna. Els va dir que ja havia intentat ella salvar-la però que era massa difícil fer-ho sola i necessitava del seu ajut.

 

La bruixa va fer aparèixer amb la seva vareta màgica un 4x4 per arribar al volcà que hi havia al mig de la selva ja que la noia Tarzan que

Nus
ESC Francesc Macià....(Desmais)


era una mica impulsiva va anar a buscar foc per cuinar i era tan i va rodolar i es va quedar penjada a punt de caure en la lava del volcà. La noia Tarzan ben espantada i feta un mar de llàgrimes no deixava de cridar reclamant que algú la alliberés d’aquell entrebanc.

 

Desenllaç
ESCOLA AMETLLERS....(CONTORSIONISTES)

Entre tots van pensar un pla per salvar la noia Tarzan. Van decidir que la bruixa, amb els seus encanteris,  convertís el volcà en un volcà de  "xuxes" i l'Anna es va salvar perquè eren molt toves i va caure al damunt.

Tots van estar molt contents perquè havien salvat l'Anna i van decidir seguir viatjant. Van girar el collaret 10 vegades i van anar tots plegats a l'espai. Allà l'Anna i el Xavier es van enamorar i van construir un

Desenllaç
ESCOLA AMETLLERS....(CONTORSIONISTES)

planeta de caramels i van viure en una casa de caramel.

La Laura es va casar amb el detectiu Pérez i la bruixa va decidir que seguiria viatjant pel món amb el collaret màgic. El primer lloc on va anar va ser a l'Àfrica perquè volia conèixer tots els animals que vivien allà.

I vet aquí un gos, vet aquí un gat, aquest conte dolç s'ha acabat.

Projecte Telemàtic