La Sirena,el seu amic i els monstres marins

AUTORS:

Escola Fray Luis de León....(2A) (Inici i Nus)

ESC Francesc Macià....(Desmais) (Desenllaç)

Inici
Escola Fray Luis de León....(2A)

Hi havia una vegada, en un pas molt, per que molt lluny, anomenat Oazce, tot aigua, era una gran esfera blava, era un planeta-mar. Aquest lquid no queia, una fora interior laguantava, era precis com de somni i es veia en linfinit univers.
Nus
Escola Fray Luis de León....(2A)


All vivia una sirena amb els cabells llargs i ondulats, tenia els ulls verds era simptica i li agradava somiar, es deia Marei. El seu millor amic era un taur, gris i blau amb una boca enorme era fort, valent i es deia Gegant, era mag. La Marei i el Gegant tenien tres enemics: els monstres marins, terrorfics, volien menjar-se a la sirena, per el seu amic Gegant la va fer invisible. La Marei els hi feia malifetes: el llenava estrelles
Nus
Escola Fray Luis de León....(2A)


de mar, corals, els lligava amb algues, per els monstres no deixaven de molestar i d'empipar a la Marei. El Gegant estava molt empipat, per li ajudava.
Desenllaç
ESC Francesc Macià....(Desmais)

El Gegant i la Marei van decidir fer una broma als Monstres Marins perquè els deixessin ja de molestar. Van aconseguir un fil molt enganxós i el van penjar amb molt de compte d’una roca marina a una altra. 

Més tard, els Monstres Marins van sortir a caçar a la Marei i el que va passar és que es van quedar ben enganxats a la trampa i per fi la Marei va ser lliure. A partir de llavors, ja no es

Desenllaç
ESC Francesc Macià....(Desmais)

va haver de preocupar mai més dels Monstres Marins perquè van quedar tant malparats de la broma de la Marei que ja no volien tornar-la a molestar mai més.

Mentre nedaven, el Gegant va trobar una pilota desinflada, va decidir avisar a la Marei i entre els dos la van inflar. De cop i volta, un banc de peixos anava cap a ells i van començar a nadar per escapar-se però de seguida el van de peixos els va aturar i

Desenllaç
ESC Francesc Macià....(Desmais)

els hi van dir si volien jugar amb ells a voleibol.

La Marei i el Gegant es van posar a riure perquè no sabien les intencions dels peixos, que només volien jugar amb ells. Els hi van dir que sí i cada dia jugaven a voleibol tots junts.

A més a més, van decidir que els Monstres Marins farien d'àrbitres per aprendre que les bromes pesades no fan gràcia però jugar junts i amb joc net, és més enriquidor per a tots.

Desenllaç
ESC Francesc Macià....(Desmais)

I els Monstres Marins que estaven ben avorrits van acceptar la proposta.

I vet aquí un gat i vet aquí un gos que aquest conte ja s’ha fos.

Projecte Telemàtic