UN VIATGE PLE D'EMOCIONS

AUTORS:

ESCOLA SANT IGNASI....(TINTÍN) (Inici i Nus)

ESCOLA SANT IGNASI....(OLIVER TWIST) (Desenllaç)

Inici
ESCOLA SANT IGNASI....(TINTÍN)

Hi havia una vegada quatre germans que vivien en una petita ciutat al cor de Catalunya que es deia Manresa. Als germans els hi agradava molt inventar-se i construir coses difícils.

Nus
ESCOLA SANT IGNASI....(TINTÍN)


Un dia van construir un globus i li van cosir un dofí perquè a tots els agradava molt. Van pensar en fer un viatge per tot el món. En Joan , que era el germà gran i li agradava molt cuinar s’encarregaria de preparar el menjar pel viatge. 

L’ Aleix, el segon germà, era el manetes i tindria el globus a punt per volar millor. Al Ferran, el tercer germà li agradava molt dibuixar i treia molt bones notes a matemàtiques

Nus
ESCOLA SANT IGNASI....(TINTÍN)


i per tant seria el que pensés el recorregut i dibuixés el mapa del viatge. I per últim, el Carles, el més petit tenia una càmera de fotos i faria les fotos del viatge.

Durant uns quants dies els germans van estar preparant tot pel viatge. Per la nit els quatre somiaven amb les aventures que tindrien.

Per fi va arribar el dia de marxar. Tots quatre estaven molt contents. Van pujar les coses al globus i el Ferran va treure el

Nus
ESCOLA SANT IGNASI....(TINTÍN)


mapa. El primer lloc que anirien seria a Egipte.

Desenllaç
ESCOLA SANT IGNASI....(OLIVER TWIST)

Aleshores, un cop van arribar a Egipte, van aterrar amb el globus a la ciutat del Caire i van trobar una piràmide, sense pensar-s'ho gaire van entrar-hi. De sobte, es van emportar un gran ensurt en veure una mòmia davant seu. Com que eren quatre germans molt valents van començar a perseguir la mòmia i la van desembolicar fins que van descobrir que era un senyor disfressat!!!

Quan van parlar amb ell van veure que era el vigilant de la piràmide,

Desenllaç
ESCOLA SANT IGNASI....(OLIVER TWIST)

que es deia Sallah i es disfressava de mòmia perquè feia temps que una banda de lladres intentava robar el tresor de la piràmide. En Sallah els va ensenyar el tresor i els quatre germans van quedar bocabadats quan el van veure i van decidir ajudar al vigilant a defensar aquell tresor tan impressionant.

Van planejar disfressar-se tots cinc de mòmies i un dia es van trobar els lladres entrant a la piràmide, les mòmies es van amagar en diferents sarcòfags

Desenllaç
ESCOLA SANT IGNASI....(OLIVER TWIST)

i quan van passar per allà els lladres van sortir de cop i els van espantar tant que van caure directes a la trampa que havien preparat per ells, van trucar a la policia i es van emportar els lladres a la presó.

El Sallah estava tan content que els va convidar a fer una visita a la ciutat del Caire, ell la coneixia molt bé i els va ensenyar tots els monuments i els llocs interessants.

En Joan, l'Aleix, el Ferran

Desenllaç
ESCOLA SANT IGNASI....(OLIVER TWIST)

i el Carles van quedar meravellats i van decidir quedar-s'hi a viure allà per sempre.

I vet aquí un tresor,

vet aquí quatre germans,

que aquest conte s’ha acabat!!!

Projecte Telemàtic